Phototoning® i anti-age

Anti age tretman Eurofeedback IPL tehnologijom

S godinama koža gubi elastičnost, sklona je nastanku bora, neželjene pigmentacije, a često i pojavi vidljivih kapilara.

Ako se i vi borite sa sličnim problemima i želite vratiti svjež izgled svome licu IPL tretman proizvođača Eurofeedback idealno je rješenje za vas.

Phototoning® i anti-age

Starenje kože

Starenje kože prirodan je proces, no to ne mora značiti da ste njime i zadovoljni. 

Prvi vidljivi znakovi starenja kože obuhvaćaju:

1. Pojavu bora 

Bore se javljaju već oko 25 godine u vidu linija različite debljine i najlakši su način uočavanja starenja. Prvo se pojavljuju fine linije vidljive na vanjskim kutovima očiju i na obrazima. Također, javljaju se i bore na čelu vidljive kao horizontalne linije, a njihov nastanak potiču facijalne ekspresije te se s vremenom produbljuju. Još jedna dobro poznata vrsta bora su i on nazolabijalne bore koje su vidljive između nosa i usta.

2. Gubitak volumena

Gubitak volumena karakteriziraju obješena koža i gubitak kontura lica. Gubitak volumena mijenja cijeli izgled lica, a najčešće daje negativan, tužan izgled. 

3. Gubitak gustoće

Gubitak gustoće manifestira se kao tanka, oslabljena koža. Gubitak volumena za razliku od prethodna dva primjera, zahvaća cijelo lice, a ne samo njegove dijelove.

4. Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija nastaje kao posljedica zbog prekomjernog stvaranja melanina na određenim područjima naše kože. Uzrok prekomjernog stvaranja melanina može ležati u pretjeranom izlaganju suncu ili ozljedi kože, a često se javlja i kod trudnica.

5. Proširene kapilare

Problem se očituje izraženim krvnim žilama na površini kože. Proširene kapilare izgledaju kao svijetlo ili tamno crvene fine kapilarne linije koje ponekad mogu biti i podebljane. Do proširenja kapilara dolazi zbog vazodilatacije, odnosno pretjerane stimulacije krvi kroz kapilare.

Uzroci vazodilatacije najčešće su unutarnji: 

 • visoki krvni tlak
 • bolesti jetre
 • neki lijekovi
 • trudnoća
 • tanka koža
 • ili nasljedni, genetski faktor. 

Rjeđe su uzrok ovoj pojavi vanjski faktori kao što su često trljanje nosa ili pretjerano korištenje proizvoda za njegu koji stvaraju osjetljivost kože.

Pomlađivanje kože

Kako bi se uklonile neželjene posljedice starenja velik broj ljudi odlučuje se na različite anti age tretmane.

Upravo tu Eurofeedback predstavlja revoluciju u anti age tretmanima. Njihovo IPL fotopomlađivanje ili multitretman uspješno uklanja sve one sitne ali vidljive i bitne nepravilnosti koje se pojave s vremenom.

Hiperpigmentacije, UV oštećenja kože, keratoze, kapilare, proširene pore, bore ožiljci od akni – sve se tretira jednim tretmanom.

Tretmani fotopomlađivanja kože mogu se raditi na licu, vratu, dekolteu, zapešćima i ramenima.

Kako djeluje anti age tretman fotopomlađivanja?

Terapija IPL Eurofeedback poboljšava strukturu kože bez invazivnih zahvata.

Intenzivna pulsna svjetlost šalje valne duljine pulsirajuće svjetlosti u kožu. Na mjestima gdje se u koži nalaze hiperpigmentacije ili keratoze svjetlost utječe na ubrzano sazrijevanje njihovih stanica te ih nakon tog procesa organizam prirodno odbacuje.

Valna duljina također djeluje na uspostavu ravnoteže kolagena i elastina te tako na mjestima gdje se javljaju bore, proširene pore i ožiljci dolazi do potpune regeneracije. Pulsirajuća svjetlost utječe i na kapilare te rozaceju pokrećući koagulaciju hemoglobina. U ovom slučaju kapilare se sužavaju i vraćaju se u prvobitno stanje.

Nakon tretmana primijetit ćete:

 • poboljšan tonus i elasticitet kože
 • skupljanje pora zbog reformacije kolagena
 • smanjenu vidljivost bora i finih linija
 • da je koža glađa i mekša na dodir
 • uravnotežen ten
 • smanjeno crvenilo, kapilare i tamne mrlje na koži.

Zašto se odlučiti baš za IPL Eurofeedback tretman?

Klasični Laseri i IPL uređaji djeluju samo na vodu u koži što rezultira kratkotrajnim liftingom.

Za razliku od njih IPL Eurofeedback uređaj posjeduje patentiranu svjetlost valne dužine 475nm koja djeluje na aktivaciju trombocita, a ne na vodu. Na taj način stimuliraju se fibroblasti što rezultira višegodišnjim liftingom, odnosno proizvodnja kolagena i elastina je stalna.

Galerija

Fotopomladjivanje-01a
Fotopomladjivanje-02a
Fotopomladjivanje-02b
Fotopomladjivanje-03
Fotopomladjivanje-04
Fotopomladjivanje-05

Poveznice

anti age tretman eurofeedback ipl tehnologijomanti age tretman fotopomlađivanjafotopomlađivanjekoža glađa i mekša na dodirpoboljšan tonus i elasticitet kožepomlađivanje kožeskupljanje pora zbog reformacije kolagenasmanjena vidljivost bora i finih linijasmanjene kapilare na kožismanjene tamne mrlje na kožismanjeno crvenilo na kožiuravnotežen ten
  IPL tretmani profesionalnim uređajima - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna